Onlangs een mevrouw behandeld met een traumatisch verleden en daardoor enorme slaapproblemen. Die waren zo heftig dat zij zich inmiddels had aangemeld bij een slaapkliniek. Voor de NEI-sessie gaf ze aan dat ze al veel verschillende therapieën had geprobeerd, maar steeds zonder resultaat. Tijdens de NEI-sessie kwamen onverdraaglijk verdriet en andere heftige emoties naar boven. Emoties die al ontstaan waren tijdens de zwangerschap en in haar jonge jaren die zij in die periode deels had overgenomen van haar moeder. We hebben deze emoties geïntegreerd. De volgende dag appte ze me dat ze meer dan 10 uur achter elkaar had geslapen. Ook de daaropvolgende nachten sliep zij beter en heeft zij uiteindelijk haar afspraak bij de slaapkliniek kunnen afzeggen. Zo mooi! NEI is magisch! Dank je wel Patricia voor de geweldige opleiding en jouw vertrouwen in mij als NEI-coach. Dit is fantastisch werk om te mogen doen.
– Ilja Janssen –


Lieve Patricia, nogmaals dank voor de bijzondere dagen! Ik heb net een NEI-sessie gegeven aan een jonge vrouw die beide ouders vlak na elkaar verloren heeft. Ik schrik bijna hoe krachtig NEI werkt. Ik was getuige van een heling. Het verdiet wat tussen haar en haar vader stond loste op en het was voor haar alsof hij er was en haar hand vast had. Ik moest er zelf van bijkomen…
-Frank Lageweg-

Lieve Patricia, bedankt voor de mooie en bijzondere NEI opleiding. Ik heb inmiddels vele NEI-sessies gegeven en blijf me verbazen over de kracht van deze methode. Graag licht ik deze ervaring eruit:
Verrassend “Ik merkte dat ik door gebeurtenissen in het verleden blokkades had opgebouwd en dat deze me belemmerden. Tijdens de NEI-sessie bleken er nogal wat blokkades te zitten die we deels hebben aangepakt. Na de sessie is het al snel gaan stromen. Dit heeft zich zodanig geuit dat ik beter in mijn vel zit en mezelf vrijer voel. Moeilijke momenten ga ik minder snel uit de weg, emoties spreek ik makkelijker uit. Wat mij heeft verbaasd is dat ik na 35 jaar schouderklachten (waar in het reguliere circuit niets aan gedaan kon worden), deze ook voor een groot deel zijn verdwenen. Hierdoor realiseer ik mij des te meer dat lichamelijke klachten veroorzaakt kunnen worden door verborgen emoties die je gedurende je leven onbewust opbouwt en die vast gaan zitten in het lijf. ”
-Jolanda Bast-


Gisteren had ik een sessie met een vriendin, zij wilde beter communiceren in haar (niet zo goede) relatie. Een paar emoties geïntegreerd en vandaag appte ze dat ze de relatie had beëindigd. Ze had heel rustig haar waarheid kunnen vertellen. Ze zei dat ze veel aan de sessie gehad had. Wel een onverwachte uitkomst, maar heel goed voor haar.
Heel bijzonder de NEI-methode, en het voelt ook heel natuurlijk voor mij. Dus tot oktober: de vervolgopleiding!
-Esther Salomons-

Vorige week mijn dochter geholpen met menstruatiepijn. Dat heeft ze zelden maar het was deze keer vreselijk en ik dacht in eerste instantie dat mijn achterbuurvrouw aan het bevallen was (ze was 8 juli uitgerekend). Binnen 10 minuten na het integreren zat ze weer lachend op de bank. En dat zonder pijnstillers. Wat is dit toch een prachtige manier van werken.
-Renske Pruijt-