Welkom!
Ik ben Patricia van Walstijn en in 1997 leerde ik NEI bij Roy Martina, de grondlegger van de methode. Samen met hem ben ik de NEI-opleiding gaan geven in meerdere landen. We gaven les aan artsen in Italië, bij Deepak Chopra in de V.S. maar ook aan coaches in Duitsland, België, China en Taiwan.

NEI is het is het mooiste cadeau wat ik mijn eigen kinderen heb kunnen geven van voor hun geboorte tot en met de jonge volwassenen die ze nu zijn. Ik gebruik NEI dagelijks voor vrienden en familie en zelfs voor dieren. Het is snel en effectief.

Ik raad vooral mensen met kinderen aan om minimaal de basismodule te volgen, omdat NEI een van de meest effectieve manieren is om kinderen tot stabiele volwassenen te begeleiden.

Oprichter en docent NEI Academy
Oprichter en docent Chi Neng Instituut
NLP-Master

Ik ben Ruth van Raaij, NEI-coach en docent aan de NEI Academy. Tijdens mijn zoektocht binnen mijn carrière maakte ik in 2016 kennis met NEI-coaching. Na de eerste NEI-sessie bij Patricia was ik direct onder de indruk van de effectiviteit. Het volgen van de NEI-opleiding was voor mij dan ook een logische keuze. Sinds 2023 geef ik les aan de opleiding.

De NEI-methode zoals die in de opleiding wordt overgedragen is helder, met een duidelijk protocol waarmee iedereen direct naar de kern van een vraagstuk kan. Ik vind het prachtig te zien hoe cursisten in modules van slechts drie dagen enorme stappen kunnen zetten.

Naast de opleiding geef ik ook NEI-sessies in mijn eigen coachingspraktijk in Twello, genaamd neicoachingruth.nl.

Mijn naam is Edine Russel, en sinds mijn eerste kennismaking met NEI in de late jaren 90 ben ik altijd enthousiast geweest over deze bijzondere methode. De opleiding aan de NEI Academy heb ik inmiddels meerdere keren doorlopen, eerst als cursist, vervolgens als mentor, en nu al een aantal jaren met veel plezier als docent van de Coachmodule.

Tijdens de lesdagen blijf ik me, na al die jaren, keer op keer verbazen over de snelheid waarmee nieuwe studenten acute stress of emotionele vraagstukken kunnen aanpakken. Mijn thuisbasis is Amsterdam, waar ik werkzaam ben als coach en mindfulness trainer. www.edinerussel.nl

Hallo, ik ben Astrid Venhorst, en in 2021 kwam ik toevallig in aanraking met NEI. Ik was zo enthousiast over de methode en de snelle resultaten dat ik besloot het zelf te leren. In 2022 voltooide ik de NEI-opleiding bij Patricia van Walstijn aan de NEI-Academy in Arnhem en sindsdien heb ik al meer dan 200 sessies met prachtige resultaten mogen geven.

Sinds vorig jaar ben ik betrokken als mentor tijdens de NEI-basis en vervolgopleiding. Ik vind het een voorrecht om met de inzichten en ervaringen uit mijn eigen NEI-praktijk nu ook beginnende studenten te mogen ondersteunen en begeleiden tijdens de cursusdagen. Als ik niet bij de opleiding ben, dan ben ik aan het werk in mijn eigen praktijk in Huissen. www.neicoachingastridvenhorst.nl.