Welkom!
Ik ben Patricia van Walstijn en in 1997 leerde ik NEI bij Roy Martina, de grondlegger van de methode. Samen met hem ben ik de NEI-opleiding gaan geven in meerdere landen. We gaven les aan artsen in Italië, bij Deepak Chopra in de V.S. maar ook aan coaches in Duitsland, België, China en Taiwan.

In China maakte ik in 1998 kennis met Chi Neng Qigong en inmiddels leid ik al meer dan 23 jaar mensen op tot instructeur. Je bent welkom op de website www.chineng.nl voor meer informatie.

NEI-sessies ben ik altijd blijven geven, ook thuis met mijn eigen kinderen. De NEI-methode is als een tweede natuur voor me. Door met – in plaats van tegen – het onderbewuste te werken, kunnen stress en andere klachten oplossen. Omdat ik wegens de vele aanvragen in mijn praktijk steeds vaker mensen moest teleurstellen, ben ik sinds 2015 de opleiden tot NEI-coach weer gaan geven. Het aanleren van de O-ringtest is een essentieel deel van de opleiding, samen met het leren van een effectief protocol.

Ik raad vooral mensen met kinderen aan om minimaal de basismodule te volgen, omdat dit een van de meest effectieve manieren is om kinderen tot stabiele volwassenen te begeleiden. Na het succesvol voltooien van de hele opleiding kan je een eigen NEI-coachingspraktijk beginnen. Je wordt dan vermeld op de website.

Hartelijke groet,

Patricia

Oprichter NEI Academy en Chi Neng Instituut
NEI-docent
Chi Neng Qigong docent
NLP-master

Ik ben Ruth van Raaij, NEI-coach en docent bij de NEI-opleiding van NEI Academy. Tijdens mijn zoektocht naar mijn ideale carrièrepad maakte ik in 2016 kennis met NEI-coaching. Na een aantal NEI-sessies bij Patricia was ik direct onder de indruk van de effectiviteit van deze methode. Het volgen van de NEI-opleiding bij NEI Academy was voor mij dan ook een logische keuze. Na een periode van assistentie geef ik sinds 2023 ook les aan de opleiding.

De NEI-methode zoals die in de opleiding wordt overgedragen is helder, met een duidelijk protocol waarmee iedereen direct naar de kern van een vraagstuk kan. Ik vind het prachtig te zien hoe cursisten in modules van slechts drie dagen enorme stappen kunnen zetten.

Naast de opleiding geef ik ook NEI-sessies in mijn eigen coachingspraktijk in Twello, genaamd neicoachingruth.nl. Telkens weer beleef ik de kracht van deze methode en zie ik hoeveel het voor iemand kan betekenen.

NEI-coaching heeft mij dichter bij mezelf gebracht, en ik kijk ernaar uit om jou daar ook in te ondersteunen.