NEI-METHODE

Met behulp van een spiertest (de O-ringtest) en door het stellen van gerichte vragen volgens een protocol krijg je toegang tot het onderbewuste geheugen. Op eenvoudige wijze komt er feilloos aan het licht wat jou ervan weerhoudt een gezond en gelukkig leven te leiden. De oorzaak wordt kort besproken en meestal herkend door de cliënt. Vervolgens wordt de betreffende gebeurtenis of ervaring door middel van een integratie losgelaten. De methode is praktisch en doelgericht en maakt de weg vrij voor genezing, groei en ontwikkeling. Het resultaat is dat je je na de sessie een stuk lichter voelt, alsof er een rugzak met overbodige bagage is achtergelaten. NEI geeft inzicht in je eigen gedrag en handvatten voor verandering.

De opleiding bij NEI Academy is kort en krachtig
Een manual en flowchart met openingszinnen, protocollen en overtuigingen krijg je mee zodat je daar zelf mee aan de slag kunt. Het allerbelangrijkst is het aanleren van de O-ringtest zodat je iedereen op elk moment kunt testen. Als je dat kan, en dat is meestal aan het einde van de eerste dag dan ga je in de tweede en derde dag het testprotocol op alle medecursisten toepassen. Patricia geeft demonstraties met de cursisten en laat je zien hoe je direct tot de kern komt. Je krijgt feedback en ondersteuning en je gaat naar huis met een tool waar je de rest van je leven enorm veel plezier van zult hebben.

In de vervolgmodule duiken we nog dieper in de methode en leer je tien acupunctuurpunten om te gebruiken bij acute stress. Verder krijg je veel nieuwe handvatten, o.a. over gemiste basisbehoeften en het effect daarvan op je leven. We gaan dieper in op vergeving en het ‘rode draad protocol’. Na het volgen van beide modules kan je de NEI-methode aanbieden in je eigen praktijk.

Voor iedereen die:

  • een effectieve methode wil leren om acute stress los te laten, trauma’s uit het verleden te helen en om in balans te komen.
  • anderen wil helpen bij examenvrees, blessures, belemmerende emoties, negatieve gedachten etc.
  • inzicht wil in de eigen valkuilen en die gaat voor bewust leven vanuit persoonlijke kracht.
  • zelf NEI-coach wil worden.