NEI-coaching

city self

NEI-COACHING

Neuro-Emotionele Integratie (NEI) is een methode die zijn wortels heeft in de acupunctuur, bio-kinesiologie, neurowetenschappen en toegepaste psychologie. De methode biedt een snelle en eenvoudige manier om emotionele blokkades die voortkomen uit ervaringen in het verleden op te lossen. Er wordt gewerkt aan de oorzaak achter de klacht.

NEI is rond 1995 ontwikkeld door een arts. Het is één van de meest effectieve methoden om snel tot de kern te komen van onze onbewuste emotionele blokkades, fysieke klachten en onverwerkte incidenten. Belemmeringen worden op een bijzonder snelle en plezierige manier aangepakt en opgelost. Hiervoor zijn geen lange praatsessies nodig en de cliënt hoeft niet opnieuw de onverwerkte incidenten te beleven. NEI is een holistische methode.

Met behulp van een spiertest en door het stellen van gerichte vragen volgens een protocol krijg je toegang tot het onderbewuste geheugen. Op eenvoudige wijze komt er feilloos aan het licht wat jou ervan weerhoudt een gezond en gelukkig leven te leiden. De oorzaak wordt kort besproken en meestal herkend door de cliënt. Vervolgens wordt de betreffende gebeurtenis of ervaring door middel van een integratie losgelaten. De methode is praktisch en doelgericht en maakt de weg vrij voor genezing, groei en ontwikkeling. Het resultaat is dat je je na de sessie een stuk lichter voelt, alsof er een rugzak met overbodige bagage is achtergelaten. De methode geeft inzicht in je eigen gedrag en handvatten voor verandering.

Een NEI-coaching sessie duurt 75 minuten en kost 100 euro.