WORD ZELF NEI-COACH

Je weet wat je wilt, maar je lijkt er maar niet te komen. Je doel is helder. Het is meetbaar en realistisch en toch lukt het niet. Bewust weet je het zo goed. Vergelijk het met een krachtig paard dat in volle galop op je doel afstevent. Wat je niet doorhebt, is dat je onderbewuste vijf of misschien wel tien paarden de andere kant op laat galopperen. Uit angst bijvoorbeeld of frustratie, of vanuit een negatieve overtuiging. Met vijf tegen een is het onderbewuste veel sterker… Tijdens een NEI-sessie keer je een voor een deze paarden met hun neus dezelfde richting op. Allemaal richting het doel dat jij voor ogen hebt. Met het bewuste en het onderbewuste op een lijn blijkt definitieve verandering wél mogelijk.

De opleiding bij NEI Academy is kort maar krachtig. Een manual en flowchart met openingszinnen, protocollen en overtuigingen krijg je mee, zodat je daar gelijk mee aan de slag kunt. Het allerbelangrijkst is het aanleren van de O-ring test zodat je iedereen op elk moment kunt testen. Als je dat kan, en dat is meestal aan het einde van de eerste dag, dan ga je in de tweede en derde dag het testprotocol op alle medecursisten toepassen. Patricia geeft demonstraties met de cursisten en laat je zien hoe je direct tot de kern komt. Je krijgt feedback en ondersteuning en je gaat naar huis met een tool waar je de rest van je leven enorm veel plezier van zult hebben.

  • Voor iedereen die een effectieve methode wil leren om acute stress los te laten, trauma’s uit het verleden te helen en om in balans te komen.
  • Voor iedereen die kinderen en jongvolwassenen wil helpen bij examenvrees, blessures, belemmerende emoties, negatieve gedachten etc.
  • Voor iedereen die inzicht wil in de eigen valkuilen en die gaat voor bewust leven vanuit persoonlijke kracht.